Kerstmenu

Bekijk hier het Kerstmenu.

CHEF'S MENU

Laat u verrassen door een 3-,4- of 5 gangen tellend menu van onze Chef 

3 gangen menu € 37,00               (3 gangen wijnarrangement €18,95)

4 gangen menu € 48,00               (4 gangen wijnarrangement €24,95)

5 gangen menu € 59,00               (5 gangen wijnarrangement €29,95)

6 gangen menu € 69,00               (6 gangen wijnarrangement €35,95)

A LA CARTE

Voorgerechten

CEVICHE VAN ZEEBAARS
Geserveerd met komkommer, mierikswortel en meluga kaviaar - € 15,95

TARTAAR VAN HERT
Waarbij gepekelde eidooier, ingelegde groenten en schuim van piccalilly - € 16,95

DICHTGESCHROIEDE TONIJN
Met sesam, la Ratte aardappelen, crème fraîche en yuzu parels - € 15,95

HARING
Geserveerd met marbré van rode biet en geitenkaas en crumble van appel - € 14,95

ZALM TANDOORI
Met crème van avocado en cocos en een crème van groene curry en brandy snaps  - € 14,95

Hoofdgerechten

RUNDER ENTRECÔTE
Geserveerd met gebakken kippenlevers, ui en een saus van madeira  - € 23,95

OP HET KARKAS GEBRADEN WILDE EEND
Geserveerd met rode kool, puree van gebakken aardappelen en een jus van eend - € 26,95

WILDZWIJNFILET
Met kastanjes, paddestoelen, pommes dauphine en een jus van savora mosterd  - € 25,95

GEBAKKEN KABELJAUW
Met ravioli van mosselen en een saus van spinazie - € 22,95

GEBAKKEN ZEEDUIVEL
Geserveerd op zwarte tagliatelle, gedroogde tomaat en een saus van Parmaham  - € 23,95

SUPPLEMENT

HUISGEMAAKTE FRIETEN
Met huisgemaakte piccalilly mayonaise - €3,95

Desserts

SELECTIE VAN EUROPESE KAASSOORTEN
Met compôte van peer en honing geserveerd met notenbrood - €12,50

CRÈME BRÛLÉE VAN WORTEL
Geserveerd met ijs van wortel - € 9,95

TARTE TARTIN
Waarbij ijs van kaneel  - € 9,95

BREAD AND BUTTER PUDDING
Geserveerd met ijs van Baileys  - € 9,95

Ook serveren wij een dagelijks wisselend vegetarisch menu