Welkom bij Restaurant Bleu

Bleu werkt met duurzame producten, waar het kan biologisch en verder zo veel mogelijk milieubewust. We betrekken ons vlees bij de ‘Biologische Slagerij’ uit de Bussumerstraat te Hilversum en de vis van visserij die uitsluitend aan duurzame vangst doet.

Onze slager is behalve bevlogen en betrouwbaar, al ruim 30 jaar biologisch werkzaam. Naast de kritische zoektocht ‘met welke boeren werk je samen en werken deze vanuit hun hart?’ wordt de hele keten gecontroleerd door SKAL (Bio certificaat). SKAL maakt het grote onderscheid, omdat het garandeert dat je met echte biologische producten te maken hebt en niet met een marketingtechnisch opgeleukt item. Biologische producten komen van boerderijen die letterlijk vanuit de bodem werken. Deze boeren zorgen allereerst voor hun grond;  een rijk bodemleven met daardoor goede vruchtbaarheid. Zo’n bodem geeft gezonde  gewassen. Sterk en vol leven, onze boeren werken met de natuur mee. De dieren op deze boerderijen zijn compleet opgenomen binnen dit biologische systeem. Ze worden gehouden naar hun aard, goed gevoed en goed geleefd.
Het mooie is dat je met dit vlees als slager, chef of thuis in de keuken niet anders kan dan er respectvol mee omgaan: mooie pure bereidingen en zorgvuldig koken. Het is een plezierig voorrecht hiermee te mogen werken.

Bleu kiest voor de mooiste producten. Wij willen u verrassen met spannende creaties en deze aanbieden in een ontspannen ambiance waar u kunt genieten van onze zaligheden.
Dat proef je!

U kunt ons vinden in het karakteristieke pand aan de Vaartweg 7 in Hilversum dat stamt uit 1900.

Wij van Bleu zien u graag tegemoet voor een plezierige avond.

Bjӧrn Kappert
Patron cuisinier

Impressie